Најдете можности за панел и анкети каде што живеете

Вклучете се

Ние користиме панели, анкети и студии на Нилсен за да ги прашаме луѓето ширум светот за содржината што сакаат да ја гледаат на ТВ, да ја искусат онлајн и да ја слушаат на радио. Ние, исто така, снимаме одговори на рекламирање и други маркетинг комуникации. Сакате да се вклучите? Дознајте повеќе подолу за можностите за панели и анкети каде што живеете.

Ако сте примиле покана преку пошта или преку телефон, побарајте конкретни информации за контакт на вашата покана или посетете ја нашата страница за панели и анкети на Нилсен .


Компјутер и мобилен панел

Ако го читате ова, тогаш сте онлајн. Прекрасно! Заинтересирани сме да дознаеме повеќе за тоа како сакате да го поминувате вашето време на интернет. Како учесник во истражувањето на Нилсен, ќе им помагате на компаниите да ги подобрат брендовите што ги сакате, веб-локациите што ги посетувате и апликациите и уредите што ги користите само со пријавување на социјалните мрежи, лов на поволни цени или следење на вестите и најновите спортови. резултати. Најдобро од сè, ќе добиете награди за вашето време!


Визуелна ДНК

Разбирањето на уникатниот начин на кој го доживувате светот може да биде клуч што отклучува непознати можности. Со учество во еден од нашите бесплатни квизови за визуелна ДНК, ќе добиете детален увид во вашата личност, интереси или алтернативен пат во кариерата – сето тоа истовремено помагајќи им на брендовите подобро да им служат на луѓето како вас.

Кој сум јас? Квиз

Разберете повеќе за тоа кој сте преку нашиот детален тест на личноста дизајниран од психолози врз основа на моделот на личноста OCEAN (Big 5).

Квиз за личноста

Дознајте повеќе за вашата личност и добијте корисни совети за живот.

Квиз за успех

Откријте кој пат во кариерата е најдобро погоден за вас.


Дополнителни информации

Нилсен има повеќе панели и анкети низ целиот свет. Откријте повеќе информации за панелите и анкетите каде живеете.

mk