Учествувајте во Нилсен панели и анкети

Обликувајте ја иднината на медиумите

Вие сте клучот за напојување на подобра медиумска иднина за милиони луѓе.

Публиката е се®

Замислете го ова: Вие сте во пижами и јадете пуканки. Го вклучуваш телевизорот. Дали е ова редовна вечер во вторник или момент кој може да ја обликува иднината на медиумите? Кога ќе се придружите на нашите панели или ќе ги пополните нашите анкети, тоа е второто. 

Секој од нас е важен дел од медиумската публика. Без разлика дали користите медиуми секојдневно или одвреме-навреме, давате изјава за тоа во што уживате. 

Би било невозможно да се слушне од сите во заедница, град или регион кој ја сочинува публиката. Затоа медиумската индустрија – од ТВ мрежите и платформите за стриминг со хит драми до огласувачите и брендовите на тие привлечни џинглови – ја полага својата доверба во Нилсен. 

Посветени сме да ги претставуваме сите. И кога учествувате во панелите и анкетите на Нилсен, вашиот избор може да им помогне на бизнисите да ви дадат – и на луѓето како вас – повеќе од она што ќе го сакате и да ја придвижат медиумската индустрија напред. 

Откријте повеќе